Information om firman

DiamondsCenter

är ett polskt märke med 18-årig erfarenhet som skapades av folk med äkta passion, därför kan vi garantera unikt bemötande av kunden där vi strävar efter att tillgodose dennes behov och krav. Vi vill alltid anpassa vårt utbud till Kundernas behov som förändras dynamiskt och vi vill vara säkra på att vi kan vara till er belåtenhet.

Vem är vi?

Vår on-line butik fungerar oavbrutet sedan 2003. Vi har alltid satsat på den elektroniska försäljningsformen, vilket gör att vi kan leverera produkter till alla platser i världen. Idag är vi den största on-line butiken med guldsmycken i Europa. Vårt utbud återspeglar aktuella designtrender och överraskar med rikedom från världsdesignen som anpassas till varje budget.
Vi delar gärna med oss av vår fleråriga erfarenhet och hjälper dig att hitta den bästa lösningen. Vi finns till och hjälper dig på ett flexibelt och heltäckande sätt.


Vår konkurrenskraftiga övertag ligger i:

- Kvalitet

Vi är mycket noga med kvaliteten, därför är alla produkter i vårt utbud handtillverkade, enligt den traditionella ”hand made” teknologin. Varje produkt tilldelas ett individuellt Äkthetscertifikat som garanterar produktens originalitet och höga kvalitet. Vår noggrannhet i fråga om detaljer, unik design och perfekt utförande är de element som urskiljer DiamondsCenter märket.

- Nyheter


I vårt utbud kan ni hitta de populäraste produkter tillgängliga i alla kategorier, anpassade till världsgällande trender. Vårt utbud ändras dynamiskt och uppdateras ofta så att vi löpande kan tillmötesgå era behov och aktuella modetrender.

- Konkurrenskraftiga priser


Vi garanterar tillgång till Information, material, råd vid designval samt även teknisk support.
Med de fastställda riktlinjer som grund strävar vi efter att alltid erbjuda en prismässigt attraktiv offert. Vi uppfyller önskemål och förväntningar från de mest krävande Kunder som förväntar sig ett individuellt och unikt erbjudande med högsta kvalitet och till marknadens bästa pris.


Våra värden:

- Ärlighet och pålitlighet

Vår obetalbara styrka utgörs av Kunder som litar på oss och är med oss ända sedan vi startade vår verksamhet.

- En nöjd Kund, inte vinst

Det är vår prioritering. Vi utgår ifrån att en nöjd Kund ger oss tiotals nya kunder.
Vi strävar efter att ständigt höja kvalitén på våra produkter och tjänster för att leverera det som ni förväntar er att få.


Varmt välkomna!

 

up
| Copyright © 2003-2022 DiamondsCenter.pl | E-commerce & SEO by Cybersolus.com
Shop is in view mode
View full version of the site
Sklep internetowy Shoper.pl