0

Blommotiv i smycken

Naturen ger ständigt mycket inspiration till smyckens värld. Allt oftare används olika mönster förknippade med det för att komponera intressanta smycken som kommer att glädja även de mest krävande människorna. Det är ett tidlöst motiv som ser bra ut på örhängen, ett halsband och en ring. Växtmönster ser också bra ut på broscher eller armband. Välj din favorittyp av smycken och sätt på blommiga ornament, tack vare vilka du kommer att se flickaktig och charmigt vacker ut. Älskar du det som är romantiskt och otroligt känsligt? Vill du imponera på alla med din oskuld och subtilitet? En bra lösning för dig kommer att vara valet av individuella blommönster. Det kan vara en kedja med en ros på ett hänge eller örhängen av en sådan originalform. Ett sådant val kommer att fungera både för arbete och varje dag. Satsa på ädelstenar och de kommer att lägga stil till dig.

Gillar du att dina smycken ska vara iögonfallande, uttrycksfulla, lyxiga och lämpliga för speciella tillfällen? I det här fallet kommer ett rikt blommotiv vara den bästa lösningen. Istället för enskilda blommor, välj en bukett rosor som pryder ett halsband eller armband. Sådana smycken kommer att lägga till elegans till dig på ett bra sätt.

Ring i 14k guld med diamant 0,10ct
Ring i 14k guld med 9 vit natursafirer 0,52ct

Guldörhängen med 2 rubiner 0,48ct och 4 diamanter 0,06ct

Eleganta diamanter för var och en av oss

Det sägs att varje kvinna älskar diamanter och att de är deras bästa vänner. Vad är sanningen? Dessa unika stenar betonar skönheten hos var och en av oss, lägger till elegans, stil och unikhet. De får oss att må fantastiskt bra. Det är nog omöjligt att hitta en bättre synonym för elegans än de charmiga diamanterna som kan ses på avstånd. Så om du är en kvinna som gillar lyx, höga klackar och chica klänningar, kommer smycken med diamanter att vara den bästa accessoaren för dig. Diamanter stjäl våra hjärtan av ytterligare en anledning. Detta är en sten som vi ofta väljer till förlovningsringar. Vi har väldigt varma, positiva associationer till det. Vi förknippar det med kärlek, trohet och hängivenhet till en annan människa. Utan tvekan förtjänar varje kvinna en sådan extraordinär gåva som kommer att avslöja hennes naturliga skönhet och nåd.

Ring i 14k guld med diamant 0,16ct - F/VS
Ring i 14k guld med topas Swarovski 1ct och 4 diamanter 0,03ct
Ring i 14k guld, formad som ros med 7 diamanter 0,15ct

Smycken direkt från hjärtat

Gillar du symboliska smycken? En av de mest grundläggande designerna inom smycken är hjärtat. Den har en unik betydelse, passar alla tillfällen och går aldrig ur mode. Du kan bära sådana förtjusande smycken själv eller ge dem till någon väldigt nära. Själva hjärtats motiv uttrycker kärlek och hängivenhet. Om du är en mycket känslig person, blir du lätt fäst vid platser eller människor, då kommer ett sådant mönster säkert att vara en perfekt talisman för dig som kommer att följa dig varje dag.

 

Hjärtliga hälsningar
Tomasz Syty
Smyckesälskare och ägaren till butiken
DiamondsCenter.se

Post comments (0)

Gratis frakt
Fri frakt från 3000kr
Snabb leverans
Leverans inom 24/48 timmar på arbetsdagar
Säker shopping
Vår butik är SSL-krypterad
Vänligt stöd
Vi är alltid redo att hjälpa dig
up
| Copyright © 2003-2023 DiamondsCenter.pl | E-commerce & SEO by Cybersolus.com
Shop is in view mode
View full version of the site
Sklep internetowy Shoper.pl