0

Titan - vackert och hållbart

Titan är en grå metall. Den kännetecknas av hög hållbarhet, den är också resistent mot korrosion - vi kan blötlägga den i klorerat vatten eller havsvatten utan rädsla. Titanlegeringar användes oftast inom flygindustrin, för att göra rymdfärjor och jetmotorer. Det användes också vid tillverkning av tandproteser, såväl som ortopediska apparater. Idag används dess extraordinära egenskaper och unika utseende för att skapa originalsmycken. Smyckesindustrin erbjuder titanörhängen, hängen, titanringar samt vigselringar, som är mycket populära. Fler och fler par bestämmer sig för att försegla sitt äktenskap med en silvergrå skiva.

Vigselringar i titan
Vigselringar i titan med 30 diamanter 0,30ct

Guld vs titan

Vigselringar ska vara gjorda av en malm som symboliserar känslan mellan makarna. Därför väljer de flesta par ädelt, tidlöst guld, oftast klassiskt i gult. Det är ett vackert material, inte bara för bröllopssmycken. Men som allt annat slits det ut med tiden. Den kan vara lätt repad, torkas av eller deformeras. Vi måste vara särskilt uppmärksamma på dem och vid en olycka söka hjälp hos en juvelerare som reparerar skadan. Titanringar är mycket mer hållbara. Det är en av de hårdaste metallerna i världen. Intressant nog är den också extremt lätt – den väger nästan hälften så mycket som stål. Ringar gjorda av det har en annan fördel jämfört med guld - de är hypoallergena. Vi kan bära dem hela tiden utan att oroa oss för hudirritation eller en allergisk reaktion. Det är därför människor som är allergiska mot guld oftast väljer mycket fashionabla och originella titan vigselringar.

Vigselringar i titan med 5 diamanter 0,17ct
Vigselringar i titan med 7 svarta diamanter 0,14ct

Original titanringar

Förknippar du titan med en grå nyans och en rå form? Var noga med att bekanta dig med erbjudandet av våra titansmycken, så kommer du att upptäcka att denna metall har många ansikten. Om du inte är helt övertygad om deras stålfärg kan du sträcka dig efter vigselringar som är en kombination av titan och gult guld - modernitet och klassiker är en fantastisk kombination! Mångfalden av former, former och dekorationer kommer säkert att överraska dig. En extremt elegant lösning är kombinationen av titan med subtila diamanter. Vita diamanter kan ersättas med safir eller rubin. För älskare av okonventionella lösningar erbjuder vi ett litet tillägg av rött guld, vilket kommer att betona smyckens originalitet.

Carre med safir. Förlovningsring / vigselring i titan och 14k guld
Vigselringar i titan och 14k gult guld

 

Titan i klassisk utgåva eller kanske något okonventionell?

Du kommer säkert att hitta en modell som passar din smak och dina förväntningar. Bli förvånad över ringarna som kommer att stanna hos dig för alltid, som en oförstörbar symbol för evig kärlek.

Kolla in handgjorda titan vigselringar i industriell design

Hjärtliga hälsningar
Tomasz Syty
Smyckesälskare och ägaren till butiken
DiamondsCenter.se 

 

Post comments (0)

Gratis frakt
Fri frakt från 3000kr
Snabb leverans
Leverans inom 24/48 timmar på arbetsdagar
Säker shopping
Vår butik är SSL-krypterad
Vänligt stöd
Vi är alltid redo att hjälpa dig
up
| Copyright © 2003-2023 DiamondsCenter.pl | E-commerce & SEO by Cybersolus.com
Shop is in view mode
View full version of the site
Sklep internetowy Shoper.pl