Dagens produkt
Ring i 14k guld med zirkonia
Ring i 14k guld med zirkonia

6 365,65 kr

st
Vigselringar i titan med 9 zirkonier Swarovski
Vigselringar i titan med 9 zirkonier Swarovski

3 478,26 kr

Regular price: 5 136,00 kr

Lowest price: 2 895,65 kr
Par
Ring i 14k guld, formad som ros med 7 zirkonier
Ring i 14k guld, formad som ros med 7 zirkonier

4 906,64 kr

st
Nyhetsbrev
Ange din e-postadress om du vill få information om nyheter och attraktiva erbjudanden.

Förlovningsring i 14k svart guld med 7 svarta diamanter 0,16ct

02024 -007-1-förlovningsring-i-svart-guld-med-7-svarta-diamanter.jpg
 • Nyheter
Tillgänglighet: tillgänglig på beställning
Frakta din beställning: inom 14 vardagar
Pris: 17 681,16 kr 17681.16
quantity st
Lägg till i förvaringen
* - Obligatoriska fält
Betyg: 0
Tillverkare: -
Produktkod: 02024 -007

Beskrivning

Välkommen till riket av extraordinär smycken, där elegans och modern stil väver samman till en. Vi presenterar vår enastående förlovningsring, skapad med tanke på speciella ögonblick. Detta är inte bara en symbol för kärlek utan också ett verkligt juvelerarmästerverk, skapat med passion och omsorg om detaljer.

Vår förlovningsring, tillverkad av högsta kvalitet 14-karat vitt guld, varsamt belagt med svart rodium, är stolt att visa upp sig. Den pryds av 7 naturliga svarta diamanter med en sammanlagd vikt av 0,16ct, vilket ger den en unik glans. Detta enastående förening av klassiskt och modernt är perfekt för dagens kvinna som söker en speciell bit smycke.

Varför förtjänar denna ring din uppmärksamhet?

 1. Unikhet och Tidlöshet: Våra smycken är inte bara accessoarer; de är uttryck för din kvinnas unika stil. Vår ring kommer vara trendig under många år och symbolisera hållbarheten i er kärlek.

 2. Modernt Design med Senaste Teknologin: Vårt designfokus går hand i hand med de senaste trenderna. Användningen av modern teknik garanterar inte bara estetik utan också hållbarhet i våra skapelser.

 3. Personlig Anpassning på Hög Nivå: Vi vill att din ring ska vara unik, därför erbjuder vi möjligheten till personlig anpassning. Att ändra färgen på guldet och stenarna låter er skapa något helt unikt.

 4. Gratis Gravyr som En Personlig Touch: Lägg till en personlig touch till ringen genom att utnyttja vårt erbjudande om gratis gravyr. Det är det perfekta sättet att göra smycket ännu mer personligt.

 5. Fullt Utbud av Storlekar: Varje kvinna är unik, därför erbjuder vi ett fullt utbud av storlekar. Du kommer att hitta den perfekta storleken för din älskades finger.

 6. Kvalitet Bekräftad av Provkontoret: Varje ring är noggrant märkt av Guldprovningscentralen, vilket vittnar om högsta kvalitet på det använda guldet.

Ytterligare:

 • Äkthetscertifikat från Erfaren Gemmolog: Varje ring du köper från oss kommer med ett äkthetscertifikat utfärdat av en erfaren gemmolog, vilket lägger till värde och säkerhet vad gäller äktheten av de använda stenarna.

 • Gratis Storleksbyte och 2-årig Garanti: Ingen oro för rätt storlek – vi erbjuder gratis utbyte. Dessutom täcks ditt köp av en tvåårig garanti, vilket visar vårt åtagande för hållbarhet och kvalitet.

 • Elegant Förpackning med Extra Present: Din ring kommer att levereras i en exklusiv förpackning, och den extra presenten är vårt sätt att uttrycka vår tacksamhet för förtroendet för vårt varumärke.

 • Stenar från Ethiska Källor: Vi värnar om stenarnas etiska ursprung. Våra diamanter kommer från områden fria från väpnade konflikter och som respekterar mänskliga rättigheter.

Överskrid gränserna för vanliga presenter och investera i en symbol för kärlek och unikhet. Vi garanterar att vår ring kommer att överträffa dina älskades mest dristiga förväntningar. Nöjdhet med ditt köp? 100% garanterad. Beställ nu och hylla din kärlek med en oförglömlig gest!

Tekniska data

Metall: Vitt guld 14k + svart rodium, finhet 3 (0,585)
Finish: blank
Huvudstenen: Diamant - 1st
Huvudstenens vikt: 0,10ct
Färg: Naturlig svart diamant
Klarhet: Si
Slipform: Rund (briljantslipning)
Övriga stenar: Diamanter - 6st
Stenarnas vikt: 0,06ct
Färg: Naturliga svarta diamanter
Klarhet: Si
Slipform: Rund (briljantslipning)
Infattningens bredd: 3,5mm
Infattningens höjd: 5,5mm
Skenans bredd från sidan: 2,1mm
Skenans bredd nedan: 2,1mm
Produktvikt: ~ 2g (beroende av storlek)
Information: Produkt på individuell beställning, Ingen returmöjlighet.

Omdömen om produkten (0)

Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.

Gratis frakt
Frakt fri från 7890 SEK
Snabb leverans
Leverans inom 24/48 timmar på vardagar
Säkra köp
Vår butik är SSL-krypterad
Vänliga stöd
Vi är alltid redo att hjälpa dig
up
| Copyright © 2003-2024 DiamondsCenter.pl | E-commerce & SEO by Cybersolus.com
Shop is in view mode
View full version of the site
Sklep internetowy Shoper.pl