Dagens produkt
Ring i 14k guld med zirkonia
Ring i 14k guld med zirkonia

4 808,70 kr

Regular price: 5 797,10 kr

Lowest price: 4 808,70 kr
st
Vigselringar i titan med diamant 0,06ct
Vigselringar i titan med diamant 0,06ct

4 708,00 kr

Par
Ring i 14k guld med zirkonia
Ring i 14k guld med zirkonia

6 365,65 kr

st
Vigselringar i titan med 5 zirkonier Swarovski
Vigselringar i titan med 5 zirkonier Swarovski

3 638,00 kr

Par
Ring i 14k guld med zirkonia
Ring i 14k guld med zirkonia

6 747,59 kr

st
Nyhetsbrev
Ange din e-postadress om du vill få information om nyheter och attraktiva erbjudanden.

Förlovningsring i 14k svart guld med svart naturlig safir på 0,30ct

Tillgänglighet: tillgänglig på beställning
Frakta din beställning: inom 14 vardagar
Pris: 5 362,32 kr 5362.32
quantity st
Lägg till i förvaringen
* - Obligatoriska fält
Betyg: 5
Tillverkare: -
Produktkod: 02024 -006

Beskrivning

Välkommen till en värld av sofistikerat smyckeshantverk, där elegans möter modern stil och varje detalj vittnar om en extraordinär kärlek. Vi vill föra in dig i atmosfären av oförglömliga stunder genom att presentera vår unika förlovningsring. Den är inte bara en symbol för åtagande utan också ett verkligt smyckesmästerverk, skapat med passion och omsorg om detaljerna.

Vår förlovningsring, tillverkad av 14-karats vitt guld, varsamt täckt med svart rodium och en svart naturlig safir med en vikt av 0,30ct, framhäver oerhört varje kvinnas unikhet. Genomsyrad av en anda av modernitet passar ringen perfekt in i förväntningarna hos dagens kvinna, som vill utforska de senaste trenderna inom modevärlden.

Här är varför vårt produktval är det bästa för din kvinna:

Unik och tidlös produkt: Vår ring är inte bara ett smycke; den är en uttryck för en unik stil som kommer att förbli moderiktig under åren. När du väljer oss väljer du tidlös klass.

Modern design med de senaste teknologierna: Vårt designarbete följer tiden och anpassar sig ständigt till de senaste trenderna. Användningen av moderna teknologier garanterar inte bara skönhet utan också hållbarhet.

Personlig anpassning på hög nivå: Vi vill att din ring ska vara unik. Därför erbjuder vi möjligheten till personlig anpassning - ändra färgen på guld och stenar efter dina önskemål. Det är ditt val för din kvinna.

Gratis gravyr som en personlig touch: Varje ring kan bli ännu mer unik med en gratis gravyr. Lägg till en personlig text som gör den till en unik symbol för kärlek.

Fullt utbud av storlekar: Varje kvinna är unik, därför erbjuder vi ett komplett utbud av storlekar så att du kan matcha ringen perfekt med din partners finger.

Kvalitetsgaranti från Hallmarking Authority: Varje ring av oss är stämplad av Guldprovningscentralen, vilket bekräftar den höga kvaliteten på det använda guldet.

Utöver detta:

Certifikat på äkthet från en professionell gemmolog: Varje köp åtföljs av ett officiellt certifikat på äkthet från en professionell ädelstenskännare, vilket ger ytterligare trygghet och värde åt ditt val.

Kostnadsfri storleksändring och 2 års garanti: Du behöver inte oroa dig för rätt storlek - vi erbjuder en kostnadsfri storleksändring. Dessutom täcks ditt köp av en tvåårig garanti, vilket visar vårt engagemang för hållbarhet och kvalitet.

Elegant förpackning med attraktivt gåvotillbehör: Din ring levereras i en exklusiv förpackning och åtföljs av en attraktiv gåva som ett tack för att du valde vår varumärke.

Etiskt ursprung av ädelstenar: Vi sätter människor först. Våra diamanter kommer från områden fria från väpnade konflikter, vilket vittnar om vårt åtagande för etisk produktion.

Glöm bort vanliga presenter - investera i en symbol för kärlek och unikhet. Vi garanterar att vår ring överträffar de mest djärva förväntningarna hos din exceptionella kvinna. 100% nöjdhet med ditt köp är vår garanti! Bli en av våra nöjda kunder redan idag!

Tekniska data

Metall: Vitt guld 14k + svart rodium, finhet 3 (0,585)
Finish: blank
Huvudstenen: Natursafir - 1st
Huvudstenens vikt: 0,30ct
Färg: Safir BLACK
Klarhet: Si
Slipform: Fasett rund
Infattningens bredd: 5,3mm
Infattningens höjd: 4,2mm
Skenans bredd från sidan: 2,6mm
Skenans bredd nedan: 2,4mm
Produktvikt: ~ 2,3g (beroende av storlek)
Information: Produkt på individuell beställning, Ingen returmöjlighet.

Omdömen om produkten (0)

Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.

Gratis frakt
Frakt fri från 7890 SEK
Snabb leverans
Leverans inom 24/48 timmar på vardagar
Säkra köp
Vår butik är SSL-krypterad
Vänliga stöd
Vi är alltid redo att hjälpa dig
up
| Copyright © 2003-2024 DiamondsCenter.pl | E-commerce & SEO by Cybersolus.com
Shop is in view mode
View full version of the site
Sklep internetowy Shoper.pl