Ring av 14k guld med en Swarovski-topas på 1ct och 2 diamanter på 0,03ct

Tillgänglighet: tillgänglig på beställning
Frakta din beställning: inom 14 vardagar
Pris: 4 526,32 kr 4526.32
quantity st
Lägg till i förvaringen
* - Obligatoriska fält
Betyg: 5
Tillverkare: -
Produktkod: 02012-007.2

Beskrivning

Upptäck den verkliga betydelsen av kärlek med vår unika ring med Swarovski White naturlig topas. Det här är inte bara smycken; det är en manifestation av känslor och hängivenhet. Låt oss berätta varför vår ring är så speciell:

 1. Symbolen för Kärlek i Perfekt Form: Hjärtat, symbolen för kärlek, har fångats i stenen. Det här är ingen vanlig topas; det är Swarovski White topas med kristallklarhet, med en vikt på 1ct. Dess glans är lika bländande som din kärlek.

 2. Diamantkomplement: Två diamanter med briljantslipning med en sammanlagd vikt av 0,03ct lägger till glans. De är som glansen i dina ögon när du tittar på din älskade.

 3. Tidens Förvandling: Tillverkad av vitt, 14-karat guld är den här ringen lika hållbar som din kärlek. Dess klassiska design är som kärlek som överlever tidens prövningar.

 4. Personlig Historia: Du kan gravera dina djupaste känslor på den. Vår gravör gör det gratis, så varje ord kommer att vara ingraverat i guld, symboliserande evig kärlek.

 5. Anpassning till Din Unikhet: Varje detalj, från form till storlek, är anpassad för dig. Oavsett storlek garanterar vår fulla storlekssortiment perfekt passform.

 6. Kvalitetsgaranti: Guldprovningscentralen bekräftar äktheten och kvaliteten på vår produkt. Det här är inte bara smycken; det är en investering i verklig skönhet.

Dessutom erbjuder vi mer än bara en ring:

 • Äkthetscertifikat: En gemmolog utfärdar ett certifikat som bekräftar kvaliteten på våra stenar, vilket ger dig försäkran om att du får verkligt värde.

 • Gratis Storleksbyte: Din tillfredsställelse är vår främsta prioritet. Vi erbjuder gratis byte av ringstorlek till en mindre eller större storlek så att den alltid passar perfekt.

 • 2 Års Garanti: Ditt självförtroende kommer från vår trygghet. Därför erbjuder vi 2 års garanti på våra produkter, vilket ger dig frid och säkerhet.

 • Elegant Förpackning: Din ring förtjänar vacker förpackning. Därför levererar vi den i en elegant förpackning som framhäver dess särprägel.

 • Extrabonus: Som ett tack för ditt förtroende får du en attraktiv bonus från oss som kommer att förgylla detta speciella ögonblick.

Ta inte din kärlek på allvar. Det här är inte bara ett köp; det är en investering i känslor som varar för evigt. Är du redo för den här fantastiska resan? Investera i vår ring, välj det unika, välj den sanna skönheten. Välj oss.

Tekniska data

Metall: Vitt guld 14k, finhet 3 (0,585)
Finish: Blank
Huvudstenen: Naturtopas - 1st
Huvudstenens vikt: 1ct
Färg: Topaz Swarovski White
Slipform: Fasett hjärta
Övriga stenar: Diamanter - 2st
Stenarnas vikt: 0,03ct
Färg: F
Klarhet: VS
Slipform: Rund (briljant)
Infattningens bredd: 6,8mm
Skenans bredd från sidan: 1,9mm
Skenans bredd nedan: 1,9mm
Produktvikt: ~ 2,5g (beroende av storlek)
Design: Monika Bayer
Information: Om produkten inte motsvarar Dina förväntningar, kan Du returnera den inom 14 dagar från mottagningsdagen.

Omdömen om produkten (0)

Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.

Gratis frakt
Frakt fri från 7890 SEK
Snabb leverans
Leverans inom 24/48 timmar på vardagar
Säkra köp
Vår butik är SSL-krypterad
Vänliga stöd
Vi är alltid redo att hjälpa dig
up
| Copyright © 2003-2024 DiamondsCenter.pl | E-commerce & SEO by Cybersolus.com
Shop is in view mode
View full version of the site
Sklep internetowy Shoper.pl