Ring i 14k guld med 5 diamanter 0,075ct

Tillgänglighet: tillgänglig på beställning
Frakta din beställning: inom 14 vardagar
Pris: 5 794,20 kr 5794.20
quantity st
Lägg till i förvaringen
* - Obligatoriska fält
Betyg: 5
Tillverkare: -
Produktkod: 02023-001

Beskrivning

Hälsa på mästerverket i juveler som kommer att överträffa gränserna för dina djärvaste drömmar. Det är mer än bara en ring, det är en historia om kärlek, lyx och evighet. Låt mig övertyga dig om varför vår diamantring är ett val som kommer att förändra ditt liv.

Diamanter - Evighetens Juveler

Diamanter är inte bara ädelstenar; de är symboler för evighet och förfinad smak. Vår ring med 5 diamanter är en inkarnation av dessa värden. I hjärtat av detta mästerverk hittar du fem diamanter som är som stjärnor på nattens himmel, symboliserar din kärleks beständighet. De är omgivna av en krona av blomblad i guld, vilket ger dem en unik glans och charm. Deras briljantslipning gör dem gnistra som tusentals små solar.

Lyx i ädelt guld

Vår smycken är inte vanliga - det är en manifestation av lyx och elegans. Vi använder enbart 14-karats gult guld, som inte bara är hållbart utan också utstrålar en skinande finish. Detta kommer att göra vår ring utmärka sig på din fästmös hand och dra till sig uppmärksamheten hos alla.

För Dig, För Oss

Varför ska du välja vår ring? För vi bryr oss om dig:

  • Högsta Kvalitet: Vi erbjuder dig inte bara smycken, utan ett arv. Våra produkter är av oerhört hög kvalitet, vilket garanterar hållbarhet och unikhet.

  • Modernt Design: Våra mönster är alltid i takt med de senaste trenderna. Med hjälp av de senaste teknologiska innovationerna skapar vi smycken som aldrig går ur mode.

  • Anpassning: Din ring, ditt val. Du kan ändra färgen på guldet och stenarna, och vi graverar din valfria text gratis. Det är din personliga prägel för evigheten.

  • Tillgängliga Storlekar: Alla är olika, därför erbjuder vi ett komplett sortiment av storlekar för att ringen ska passa perfekt på din hand.

  • Kvalitetsgaranti: Varje produkt vi erbjuder har ett äkthetsintyg utfärdat av en ansedd gemmolog. Detta är ett bevis på att du får det du förtjänar - juveler av högsta kvalitet.

Dina Minnen, Vår Omsorg

Vårt erbjudande är mer än bara en ring. Det är också en garanti:

  • Gratis Storleksbyte: Din bekvämlighet är vår prioritet. Därför erbjuder vi möjligheten att byta till en mindre eller större storlek gratis.

  • Tvåårig Garanti: Din tillfredsställelse är vår mission. Därför erbjuder vi en tvåårig garanti på produkten.

  • Elegant Förpackning: Din ring förtjänar rätt förpackning. Därför levererar vi den i en elegant förpackning som framhäver ögonblickets unikhet.

  • Attraktiv Gåva: Varje köp är en speciell händelse. Därför inkluderar vi en attraktiv gåva som kommer att förgylla din upplevelse med vår ring.

Din Historia, Din Avtryck

Gör dig medlem i vår stora familj av nöjda kunder som har uppskattat våra värderingar. Stenarna i vår ring kommer inte från länder som är involverade i väpnade konflikter eller där mänskliga rättigheter kränks - detta är vårt löfte om etiskt inköp.

Vi garanterar 100% nöjdhet med ditt köp! Nu väntar din historia på sin kulmen. Välj vår ring och spara din kärlekshistoria för evigheten. Låt drömmarna bli verklighet.

Tekniska data

Metall: Gult guld 14k, finhet 3 (0,585)
Finish: blank
Stenar: Diamanter - 5st
Stenarnas vikt: 0,075ct
Färg: F
Klarhet: VS
Slipform: Rund (briljant)
Skenans bredd från sidan: 4mm
Skenans bredd nedan: 2,2mm
Bredd: 4,7mm
Höjd: 1,2mm
Produktvikt: ~ 1,8g (beroende av storlek)
Design: Monika Bayer
Information: Om produkten inte motsvarar Dina förväntningar, kan Du returnera den inom 14 dagar från mottagningsdagen.

Omdömen om produkten (0)

Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.

Gratis frakt
Frakt fri från 7890 SEK
Snabb leverans
Leverans inom 24/48 timmar på vardagar
Säkra köp
Vår butik är SSL-krypterad
Vänliga stöd
Vi är alltid redo att hjälpa dig
up
| Copyright © 2003-2024 DiamondsCenter.pl | E-commerce & SEO by Cybersolus.com
Shop is in view mode
View full version of the site
Sklep internetowy Shoper.pl