Ring i 14k guld med citrin 3,86ct och 57 diamanter

Tillgänglighet: tillgänglig på beställning
Frakta din beställning: inom 14 vardagar
Pris: 22 026,09 kr 22026.09
quantity st
Lägg till i förvaringen
* - Obligatoriska fält
Betyg: 5
Tillverkare: -
Produktkod: G-10090

Beskrivning

Letar du efter en exceptionell present som på ett otroligt vackert sätt uttrycker dina känslor? Vår guldring med naturliga ädelstenar är det perfekta valet. Det är inte bara smycken, det är en manifestation av ditt engagemang och kärlek.

Den främsta komponenten i denna extraordinära ring är en naturlig citrin med en imponerande vikt av 3,86 karat. Dess ljusgula färg är förtrollande och lockar blicken. Men det är bara början! Den omges av hela 57 diamanter i två vackra färger: vit och brun. Kombinationen av ädelstenar med olika färger skapar en magisk symfoni som reflekterar ljuset på ett otroligt effektfullt sätt. Våra smycken glittrar helt enkelt på handen och fångar varje ögonblick.

Denna ring med citrin och diamanter är inte bara en prydnad. Den är en unik gåva för speciella tillfällen som årsdagar eller förlovningar. Den är ett symboliskt uttryck för ditt engagemang och omsorg om en nära och kär person. Det är något som kommer att vara med er för alltid och påminna er om den kärlek som förenar er.

Varför ska du välja vår ring? Här är några skäl:

  1. Högsta kvalitet och unikhet: Vår produkt är inte bara smycken. Det är ett konstverk som utmärker sig bland andra. Vi är stolta över kvaliteten på våra material och utförande, vilket gör vår ring unik.

  2. Modernt design: Våra smycken återspeglar alltid de senaste trenderna. Tack vare innovativa tekniska lösningar är våra mönster alltid moderna och förtrollande.

  3. Anpassning: Vi vill att vår ring ska vara lika unik som du. Därför erbjuder vi möjligheten att ändra guldens färg och ädelstenarna i de flesta av våra ringar. Dessutom graverar vi gratis in vilken text du vill, vilket gör smycket ännu mer personligt.

  4. Tillgänglighet i olika storlekar: Oavsett vilken storlek du behöver är vi redo att uppfylla dina önskemål. Vår fullständiga storlekspalette garanterar att alla hittar något som passar.

  5. Kvalitetsgaranti: Varje produkt vi erbjuder är stämplad av Guldprovningscentralen. Det innebär att du kan vara säker på att du får smycken av högsta kvalitet.

Men det är inte allt! Vi erbjuder även extra fördelar:

  • Äkthetscertifikat: Varje produkt av oss bekräftas med ett äkthetscertifikat. Det är bevis på unikhet och värde hos våra smycken.

  • Gratis storleksbyte: Om du av någon anledning behöver ändra ringens storlek gör vi det kostnadsfritt. Vi vill att du alltid ska vara nöjd med ditt köp.

  • 2-års garanti: Vi erbjuder en garanti på våra produkter i 2 år. Det innebär att du kan vara säker på att din ring kommer att tjäna dig under lång tid.

  • Elegant förpackning: Våra smycken förtjänar rätt förpackning. Därför är varje produkt noggrant insvept i en elegant ask som gör din gåva ännu mer speciell.

  • Attraktivt present: För våra kunder har vi även en speciell överraskning. Det är vår lilla gåva till dig.

Våra smycken är inte bara vackra utan också etiska. Ädelstenarna i den här produkten kommer inte från länder som är involverade i väpnade konflikter eller där mänskliga rättigheter kränks. Vi är stolta över våra etiska standarder och ser till att våra smycken överensstämmer med de högsta normerna.

Därför är det just vår guldring med naturlig citrin och diamanter som du bör välja. Det är en investering i kärlek som kommer att vara evig. Vi garanterar 100% nöjdhet med ditt köp. Gå med i vår familj av nöjda kunder och ge din nära och kära en oförglömlig gåva.

Tekniska data

Metall: Gult guld 14k, finhet 3 (0,585)
Finish: Blank
Huvudstenen: Naturcitrin - 1st
Huvudstenens vikt: 3,86ct
Slipform: Fasett oval
Övriga stenar: Diamanter - 21 st., brun diamanter - 36st.
Stenarnas vikt: Diamanter - 0,16ct, brun diamanter - 0,32ct
Färg: H - I
Klarhet: Si
Slipform: Rund (briljant)
Produktvikt: ~ 4,2g (beroende av storlek)
Information: Produkt på individuell beställning, Ingen returmöjlighet.

Omdömen om produkten (0)

Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.

Gratis frakt
Frakt fri från 7890 SEK
Snabb leverans
Leverans inom 24/48 timmar på vardagar
Säkra köp
Vår butik är SSL-krypterad
Vänliga stöd
Vi är alltid redo att hjälpa dig
up
| Copyright © 2003-2024 DiamondsCenter.pl | E-commerce & SEO by Cybersolus.com
Shop is in view mode
View full version of the site
Sklep internetowy Shoper.pl