Ring i 14k guld med diamant 0,30ct - F/VVS1

02022-2d.jpg
  • erbjudande
  • Nyheter
Tillgänglighet: tillgänglig på beställning
Frakta din beställning: inom 14 vardagar
Pris: 16 576,32 kr 23 684,21 kr -30% 16576.32
Lägsta priset från 30 dagar innan nedsättning: 16 576,32 kr Om produkten säljs för mindre än 30 dagar visas den lägsta priset sedan produkten började säljas.
quantity st
Lägg till i förvaringen
* - Obligatoriska fält
Betyg: 5
Tillverkare: -
Produktkod: 02022-5

Beskrivning

Här presenterar vi vår unika ring från Perfection-kollektionen - ett mästerverk av smycken som kommer att framhäva din unikhet på ett extraordinärt sätt.

Varför ska du välja vår ring?

  1. Oöverträffad Kvalitet: Vår ring är resultatet av perfekt hantverk och högsta kvalitetsmaterial. Tillverkad av 14-karat guld av enastående kvalitet, där vi har infattat en diamant med en vikt på 0,30 ct med högre klarhet och bättre färg än standarderbjudanden på marknaden. Detta är en juvel som kommer att förtrolla dig med sin perfektion.

  2. Individuell Anpassning: Din ring, din unika upplevelse. Vi erbjuder dig friheten att välja - anpassa guldfärgen, välj den perfekta storleken och skänk dig själv även en individuell gravyr som vi kommer att göra speciellt för dig, helt kostnadsfritt.

  3. Mode och Elegans: Våra smycken är en reflektion av de senaste trenderna och modern design. Vi satsar på innovation och använder de senaste teknologierna för att ge dig en ring som inte bara kommer att förtrolla dig idag, utan också förbli en tidlös pärla i din samling.

  4. Fullt Utbud av Storlekar: Varje hand är unik, därför erbjuder vi ett komplett utbud av storlekar för att din ring ska passa perfekt. Vår produkt är också märkt av den nationella ädelmetallkontrollen, vilket garanterar konstant kvalitet i guldet.

Vad mer?

Tillsammans med vår ring får du:

  1. Äkthetscertifikat: Utfärdat av en erfaren gemmolog som bekräftar högsta kvalitet och äkthet av de ädelstenar som pryder våra smycken.

  2. Tvåårig Garanti: Ditt nöje är vår prioritet. Därför erbjuder vi en tvåårig garanti på vår produkt, vilket ger dig försäkran och frid.

  3. Elegant Förpackning: Vår ring är redo för en speciell stund. Dessutom en elegant förpackning som kommer att förstärka stunden ytterligare.

  4. Attraktiv Present: Låt din resa med vår butik börja med en liten överraskning som ger charm åt ditt köp.

Din Unika Upplevelse

Genom att välja vår ring väljer du inte bara en unik bit smycken, utan också ett ansvarsfullt köp. Diamanterna i våra produkter kommer inte från länder som är involverade i väpnade konflikter eller där mänskliga rättigheter kränks. Ditt val har betydelse.

Med oss garanterar vi 100% nöjdhet med ditt köp. Det här är din stund, din berättelse, din tillfredsställelse. Välj vår perfekta ring och spara din unika historia för evigt. Låt din kärlek glänsa i dess renaste form.

Tekniska data

Metall: Gult och vitt guld 14k, finhet 3 (0,585)
Finish: blank
Huvudstenen: Diamant - 1st
Huvudstenens vikt: 0,30ct
Färg: F
Klarhet: VVS1
Slipform: Rund (briljant)
Infattningens bredd: 5,4mm
Infattningens höjd: 4,3mm
Skenans bredd från sidan: 2,6mm
Skenans bredd nedan: 2,4mm
Produktvikt: ~ 2,4g (beroende av storlek)
Information: Produkt på individuell beställning, Ingen returmöjlighet.

Relaterade produkter

Omdömen om produkten (0)

Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.

Gratis frakt
Frakt fri från 7890 SEK
Snabb leverans
Leverans inom 24/48 timmar på vardagar
Säkra köp
Vår butik är SSL-krypterad
Vänliga stöd
Vi är alltid redo att hjälpa dig
up
| Copyright © 2003-2024 DiamondsCenter.pl | E-commerce & SEO by Cybersolus.com
Shop is in view mode
View full version of the site
Sklep internetowy Shoper.pl