Ring i 14k svart guld med 43 naturliga svarta safirer 0,79ct

Tillgänglighet: tillgänglig på beställning
Frakta din beställning: inom 14 vardagar
Pris: 7 492,75 kr 7492.75
quantity st
Lägg till i förvaringen
* - Obligatoriska fält
Betyg: 5
Tillverkare: -
Produktkod: 02024 -002

Beskrivning

Upptäck den unika ringen som blir en manifestation av din speciella kärlek och smak. Vår ring av 14 karats vitt guld, belagd med svart rodium genom elektroplätering, har pryts med 43 naturliga svarta safirer. Det här är inte bara smycken – det är ett uttryck för en extraordinär stil och elegans som kommer att imponera på din speciella kvinna. I världen av vanliga presenter sticker vår guldring ut som en symbol för raffinerad smak, skapad för mannen som vill betona inte bara sin älsklings skönhet utan också deras förhållandes unikhet.
 
Varför välja vår ring?

Unikt smycke: Vi erbjuder en produkt som inte bara skiljer sig från andra utan också är tidlös och perfekt för varje tillfälle.

Modern design: Tack vare den senaste tekniken förblir vår ring alltid modern och anpassar sig till de senaste trenderna.

Anpassning efter dina preferenser: Möjligheten att anpassa guldfärg och stenar låter dig skapa en ring precis enligt dina drömmar.

Gratis gravyr: Lägg till en personlig touch till ringen genom att gravera en unik text för din speciella kvinna, helt gratis.

Fullt utbud av storlekar: Oavsett fingerstorlek erbjuder vi ett komplett utbud av storlekar så att du kan hitta den perfekta passformen.

Kvalitetsgaranti: Varje produkt är certifierad av Guldprovningscentralen, vilket bekräftar den höga kvaliteten på det använda guldet.

Ytterligare fördelar:

Äkthetscertifikat: Du får ett officiellt dokument som bekräftar äktheten av produkten, utfärdat av en erfaren gemmolog.

Gratis storleksbyte: Vi garanterar gratis utbyte av ringen till en mindre eller större storlek för att säkerställa fullständig tillfredsställelse.

Tvåårig garanti: Vår ring omfattas av en tvåårig garanti, vilket visar vårt förtroende för produktens hållbarhet och kvalitet.

Elegant förpackning och gåva: Varje ring paketeras noggrant och elegant, och vi inkluderar även en attraktiv gåva för att tacka för ditt förtroende.

Etiska källor: Stenarna i vår ring härstammar från områden fria från väpnade konflikter och kränkningar av mänskliga rättigheter, vilket gör ditt köp hos oss även till ett etiskt val.

Lita på oss, och denna ring kommer att bli symbolen för inte bara kärlek utan också unikhet, elegans och tidlös skönhet för din älskade. Vi erbjuder 100% nöjdhet med ditt köp och garanterar att ditt val kommer att vara lika unikt som din kärlek.

Tekniska data

Metall: Vitt guld 14k + svart rodium, finhet 3 (0,585)
Finish: blank
Huvudstenen: Naturliga svarta safirer - 43st.
Huvudstenens vikt: 0,794ct
Färg: Safir BLACK
Slipform: Fasett rund
Infattningens bredd: 5,2mm
Infattningens höjd: 6,3mm
Skenans bredd från sidan: 3mm
Skenans bredd nedan: 2,3mm
Produktvikt: ~ 2,4g (beroende av storlek)
Information: Produkt på individuell beställning, Ingen returmöjlighet.

Omdömen om produkten (0)

Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.

Gratis frakt
Frakt fri från 7890 SEK
Snabb leverans
Leverans inom 24/48 timmar på vardagar
Säkra köp
Vår butik är SSL-krypterad
Vänliga stöd
Vi är alltid redo att hjälpa dig
up
| Copyright © 2003-2024 DiamondsCenter.pl | E-commerce & SEO by Cybersolus.com
Shop is in view mode
View full version of the site
Sklep internetowy Shoper.pl