Ring i 14k svart guld med 43 svarta diamanter 0,66ct

svart ring med 43 svarta diamanter.jpg
  • Nyheter
Tillgänglighet: tillgänglig på beställning
Frakta din beställning: inom 14 vardagar
Pris: 15 562,32 kr 15562.32
quantity st
Lägg till i förvaringen
* - Obligatoriska fält
Betyg: 0
Tillverkare: -
Produktkod: 02024 -001

Beskrivning

Korsa gränserna för det genomsnittliga och ge din speciella kvinna något som kommer att definiera klassen för en ny generation - vår unika ring där 14 karats vitt guld täcks med svart rodium. Detta är inte bara vanligt smycken, det är en manifestation av elegans, lyx och en unik stil. Kombinationen av 14-karat svart guld med glansen av 43 svarta diamanter gör vår ring till en symbol för sofistikerad smak. Överskrid gränserna för vanliga presenter och imponera på henne med ditt exceptionella val - vår oerhört exklusiva ring. Med denna ring manifesterar din kvinna sin unika personlighet och individuella stil för världen.

Varför är vår ring ett val som gör skillnad?

  1. Elegans med Definition av Unikhet: Vårt smycke är mer än en föremål. Det är en konstnärlig skapelse designad för kvinnan som inte är rädd att sticka ut över standarderna.

  2. Tidlös Modernitet: Vi anpassar oss ständigt till de senaste trenderna och erbjuder en design som alltid är aktuell. Varför begränsa sig till standarder när vi kan erbjuda något verkligt annorlunda och unikt?

  3. Din Historia, Dina Krav: Det finns inga begränsningar - anpassa ringen efter dina behov. Ändra färgen på guld, stenarna, eller lägg till din egen personliga inskription. Vår ring blir en manifestation av din kärlek.

  4. Storlek Anpassad till Din Stil: Oavsett fingerstorlek hittar du den perfekta passformen hos oss. Ett komplett utbud av storlekar och stämpling av Guldprovningscentralen garanterar guldkvalitet.

  5. Säkerhet i Autenticitet: Vi erbjuder ett äkthetscertifikat, produktgaranti, möjlighet till gratis storleksbyte, liksom elegant förpackning och en attraktiv gåva.

  6. Etiska Källor: Stenarna i vår ring kommer från områden fria från konflikter och kränkningar av mänskliga rättigheter. Genom att köpa från oss stöder du etiskt inköp av ädelstenar.

Var en av dem som förstår att kärlek är unik. Gå med i skaran av nöjda kunder till vilka vi har levererat inte bara vacker smycken utan också oförglömliga känslor. Vår ring är mer än bara ett köp - det är en investering i extraordinära ögonblick och speciella känslor.

Lita på oss för att få något mer än en vanlig present. Vi garanterar att vår ring kommer att bli hennes symbol för kärlek, unikhet och tidlös skönhet. Investera i något som kommer att stå tidens prövning - välj vår ring som ett oförglömligt present till din älskade. Vi ger 100% nöjdhetsgaranti. Låt ditt val vara lika unikt som din kärlek.

Tekniska data

Metall: Vitt guld 14k + svart rodium, finhet 3 (0,585)
Finish: blank
Huvudstenen: Diamant - 1st
Huvudstenens vikt: 0,50ct
Färg: Naturlig svart diamant
Klarhet: Si
Slipform: Rund (briljantslipning)
Övriga stenar: Diamanter - 42st
Stenarnas vikt: 0,168ct
Färg: Naturliga svarta diamanter
Klarhet: Si
Slipform: Rund (briljantslipning)
Infattningens bredd: 5,2mm
Infattningens höjd: 6,3mm
Skenans bredd från sidan: 3mm
Skenans bredd nedan: 2,3mm
Produktvikt: ~ 2,4g (beroende av storlek)
Information: Produkt på individuell beställning, Ingen returmöjlighet.

Relaterade produkter

Omdömen om produkten (0)

Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.

Gratis frakt
Frakt fri från 7890 SEK
Snabb leverans
Leverans inom 24/48 timmar på vardagar
Säkra köp
Vår butik är SSL-krypterad
Vänliga stöd
Vi är alltid redo att hjälpa dig
up
| Copyright © 2003-2024 DiamondsCenter.pl | E-commerce & SEO by Cybersolus.com
Shop is in view mode
View full version of the site
Sklep internetowy Shoper.pl