Frångående av avtal

Ni har rätt att frångå detta avtal inom 14 dagar utan att uppge någon orsak. Tidsfristen går ut efter 14 dagar från dagen då ni tagit emot varan eller från det att varan togs emot av tredje part som valts av er och som inte är transportör. För att frångå avtalet måste ni meddela oss (F.U.H. Progress EXPORT-IMPORT, Cegielniana 25/24, 23-400 Biłgoraj, Polen, e-post: info@diamondscenter.net, mobil +48501061609, tel./fax +48846272876) om ert beslut om att frångå avtal. Detta görs genom entydig upplysning (t ex skrivelse som skickas via brev, fax eller e-post). Ni kan också utnyttja det färdiga formuläret, detta är dock inte obligatoriskt. Det går bra att skicka ett ifyllt formulär eller annan entydig upplysning via e-post. Om ni väljer denna möjlighet kommer vi omgående att skicka bekräftelse på mottagning av frångående av avtal på ett varaktigt medium (t ex. via e-post).

För att hålla tidsfristen räcker det att ni skickar upplysning om er rätt till frångående av avtal innan den lagstadgade tidsfristen går ut eller returnerar produkten tillsammans med upplysning om frångående av avtal inom 14 arbetsdagar från mottagande av försändelsen.

Konsekvenser vid frångående av avtal.

Vid frångående av avtal återbetalar vi samtliga betalningar som inkommit från er, inklusive leveranskostnader (såvitt leveranssättet som valdes av er inte var annat än det billigaste vanliga leveranssättet som tillhandahålls av oss), omgående dock inte senare än inom 14 dagar från er upplysning om frångående av avtal. Återbetalningen sker på samma sätt som betalningen gjordes, såvitt ni själva inte vill ha en annan lösning – i inget av tillfällen kommer ni att belastas med kostnader i samband med återbetalningen. Vi kan stoppa återbetalningen till varan kommer oss tillhanda eller tills ni skickar ett intyg på att varan skickades till oss, beroende på vilket sker tidigare.

Skicka eller lämna över varan utan dröjsmål, dock inte senare än 14 dagar från det att ni informerat oss om frångående av avtal. Tidsfristen hålls om ni skickar varan till oss inom 14 dagar. DiamondsCenter ersätter inte kostnader som uppstår i samband av returleveransen av varan. Varorna ska skickas med kurirförsändelse försäkrat till produkternas fullständiga värde. Om ni önskar att anlita vår kurir kommer ni att få stå för direkta kostnader för returleveransen: för försändelser inom EU är kostnaden 410kr. Ni ansvarar enbart för varornas förminskade värde ifall dessa uppkommit pga. felaktig användning eller användning som var avvikande från den som var nödvändig för att fastställa varans karaktär, egenskaper och funktionsduglighet.


Konsumenten har inte rätt att frångå avtalet ifall:

Avtalet inte gäller en färdigprodukt utan en produkt som tillverkas i enlighet med konsumentens specifikation eller som avser att tillgodose dennes individuella behov.

Returformulär kan ni ladda ner här: Länk

up
| Copyright © 2003-2024 DiamondsCenter.pl | E-commerce & SEO by Cybersolus.com
Shop is in view mode
View full version of the site
Sklep internetowy Shoper.pl