Information om företaget

Vem är vi och var är vi på väg?

Biłgoraj ligger i sydöstlig Polen. Staden ligger precis bredvid Roztocze - en vacker geografisk region full av vackra landskap, vild natur och nationalparker och landskapsparker.

Det var här idén om att starta en juveleraraffär under varumärket DiamondsCenter föddes 2003. På mycket kort tid blev den lokala företaget på grund av internet en global företag med räckvidd inte bara över hela Europa, utan även över båda Amerikorna. Mötet mellan olika språk och kulturer samt seder var en mycket intressant och inspirerande affärsäventyr för oss. Vår största framgång är tusentals nöjda kunder som har litat på oss och det faktum att de produkter vi säljer har varit med dem i de viktigaste stunderna i deras liv - vid förlovningar, bröllop och andra tillfällen att ge en vacker present. Det är en stor ansvar, så vår mission är att vara tillförlitlig i den frågan. Vi inspireras också av våra kunder, vars individuella idéer om att realisera sina egna projekt vi kan materialisera. Vi tillämpar en individuell inställning till varje kund, frågar alltid om upplevelser och åsikter, vilket ger motivation att bli ännu bättre på vad vi gör.

Respekt för människor och planeten

Våra stenar köper vi endast från testade leverantörer. Vi väljer dem noga för att vara säkra på att de inte kommer från länder där krig om råvaror pågår eller där den lokala befolkningen utnyttjas till slavarbete under utvinningen. Om vår leverantör ger oss bevis på stenens ursprung, då ingår vi en affär med dem. Korporativ affärsstil kommer aldrig att vara vårt mål. På lång sikt leder detta enbart till maximering av vinsten, försämring av miljön och bristande respekt för arbetstagarnas rättigheter. Vi anser att detta är hjärtlöst och etiskt felaktigt, men framför allt - det ger inte möjlighet att lära känna kunderna och uppfylla deras individuella behov. Du hittar inte våra butiker i stora gallerior, och vi kommer aldrig att bli en stor juvelerarkedja. Genom vår nätbutik vill vi lära känna nya kunder, uppfylla deras behov och nå de mest avlägsna platserna i världen. Vi fortsätter den drömmen i över 20 år.


Hjärtliga hälsningar
Tomasz Syty
Passionerad för smycken och ägare till DiamondsCenter.se butiken

up
| Copyright © 2003-2024 DiamondsCenter.pl | E-commerce & SEO by Cybersolus.com
Shop is in view mode
View full version of the site
Sklep internetowy Shoper.pl