Tryggt köp

1. Produktsäkerhet

De flesta produkterna tillverkas för hand med största noggrannhet, vilket garanterar produktens utomordentliga kvalitet. Våra erbjudanden skiljer sig från övriga produktutbudet på marknaden med intressant och elegant form samt modern design inom smycketillverkning. Det viktigaste är dock det perfekta utförandet som uppfyller de mest krävande kundernas förväntningar. Vi garanterar att du blir nöjd av dina inköp och vår service.

2. Certifikat och garanti

Varje produkt med ädelstenar medföljer Äkthetscertifikat med exakt individuell produktexpertis. För ringar görs expertis på stenen med dess parametrar samt produktens totala vikt. Varje produkt har en polsk kontrollstämpel, vilket ger en oberoende garanti att produkten är tillverkad i ädelmetallen enligt beskrivningen. Alla produkter omfattas av 24 månaders garanti från fakturadatum.

3. Trygghet vid kortbetalning

Kontokortstransaktioner kodas enligt det speciella SSL protokollet. De senaste kodningsmetoder i förening med en plattform av världsklass garanterar tillförlitlighet och säkerhet vid genomförande av betaltransaktioner. Ingen kontokortsinformation vidarebefordras till butiksägaren. Själva transaktionstillfället skyddas med det kodade protokollet https:// som syns i sidans adress. Detta förebygger övertagande och ändringar i de skickade uppgifterna och garanterar transaktionens säkerhet.

4. Skydd av personuppgifter

Adressuppgifterna är skyddade och utnyttjas inte någonstans. Du har möjlighet att kontrollera, ändra eller ta bort dina uppgifter när du loggar in i butiken. Vi skickar ingen skräppost - all information om nya produkter, erbjudanden mm skickas till din e-post enbart om du så önskar.

up
| Copyright © 2003-2024 DiamondsCenter.pl | E-commerce & SEO by Cybersolus.com
Shop is in view mode
View full version of the site
Sklep internetowy Shoper.pl