Ros, diamant, hjärta - vilket mönster uttrycker dig?

Älskar du smycken för att de kan uttrycka din personlighet och framhäva din smak och unika karaktär? Satsa på sådana mönster eller element som perfekt kommer att komplettera den du verkligen är. Känn dig glad och visa din charm tack vare noggrant utvalda smycken.

read more »

Titanringar - en ny bröllopstrend i Sverige

För att behålla traditionen bör vigselringar köpas av brudgummen. Men deras val bör rådfrågas med den framtida partnern i förväg. Det enorma urvalet av modeller kan göra vem som helst yr. Klassiska och släta, de ger ofta plats för mer fantasifulla mönster. Traditionellt gult guld kan ersättas med oförstörbart titan. Titan är en metall värd att titta närmare på.

read more »

"Jag skulle så gärna vilja förlova mig"

Sådana ord hör vi varje dag när vi får telefonsamtal, e-postmeddelanden från män som letar efter en förlovningsring åt sin flickvän. När vi frågar mer för att ge våra bästa tips hör vi ofta i telefonen:

“Jag vill förlova mig och ge min flickvän något speciellt och här börjar problemen. Jag har läst mycket på nätet, men har inte hittat svar på alla mina frågor. Jag vill att hon verkligen blir glad över ringen och vill inte göra henne besviken”.

Om du vill ge din flickvän en helt unik ring som kommer att dra till sig avundsjuka blickar från hennes väninnor efter förlovningen och köpa den så att hon inte vet vilka avsikter du har med henne, så kan denna korta artikel vara till hjälp.

read more »
Gratis frakt
Fri frakt från 3000kr
Snabb leverans
Leverans inom 24/48 timmar på arbetsdagar
Säker shopping
Vår butik är SSL-krypterad
Vänligt stöd
Vi är alltid redo att hjälpa dig
up
| Copyright © 2003-2023 DiamondsCenter.pl | E-commerce & SEO by Cybersolus.com
Shop is in view mode
View full version of the site
Sklep internetowy Shoper.pl