0

Hur du köper en unik förlovningsring på ett säkert sätt för att göra stort intryck och till och med spara ganska mycket pengar


Fler och fler män börjar inse att det är meningslöst att betala mer för samma ring i en vanlig juvelerarbutik. Högre priser i vanliga butiker orsakas av fasta kostnader som till exempel höga hyror för butikslokaler i köpcentrum. Därför måste de sälja sina ringar för högre priser. Det gör att online shopping blir alltmer populär. Att beställa på nätet är både diskret och säkert. Och det är viktigt när du köper en sådan liten sak som en förlovningsring.

Många män som letar efter något speciellt för sin kvinna säger att de ringar som de hittar i stora kedjebutiker är klichéartade, i samma stil, inte tillräckligt unika. Det gör att de gärna söker på nätet. Låt oss berätta för dig om ringar med en unik klenod – en nyhet på marknaden för förlovningsringar. Denna ädelsten är mycket sällsynt och svår att hitta i vanliga juvelerarbutiker. Kanske blir din flickvän en av de få kvinnor som har en sådan ring på fingret?

Ju mer du får nu veta om ädelstenens ursprung, historia och egenskaper, desto mer vill du ha den


På grund av sin skönhet och sällsynthet är klenoden högt uppskattad i smyckekonsten. Många kallar den för kund bland klenoder. Ädelstenen förekommer i ett mycket begränsat område. Den bryts på bara några få platser i världen: på ön Sri Lanka, i Vietnam och i Afrika. Det handlar om safir. Men inte den vanligaste – blåa. Det gäller leukosafir som är en färglös och mycket sällsynt färgvariant av safir. Varför uppskattas den så högt?

Bildandeprocessen tog flera miljoner år. Det är endast mycket högt tryck och hög temperatur som gör att en så sällsynt och dyrbar safir bildas i granit. Därför är en färglös safir ett så unikt exemplar i smyckekonsten.

På grund av sin sällsynthet och kvalitet påträffas safirer i många kungliga kronor. Så är det t.ex. i den ryska kejsarkronan och den tjeckiska Sankt Wencels krona. Safir användes för att skulptera byster av de tre amerikanska presidenterna: George Washington, Dwight Eisenhower och Abraham Lincoln. Förlovningsringen som prins William gav hertiginnan Kate är prydd med safirer.

Safirer har ansetts vara visdomens stenar i århundraden. Människor som bär safirer skyddas mot olycka. De ger framgång och ett gynnsamt öde. En sällsynt, färglös safir i din flickväns förlovningsring är inte bara en anledning att vara stolt över, utan även en verklig talisman som ger ett äktenskapligt välstånd.

Titta bara på dessa sex förlovningsringar. De är gjorda av guld (en 14-karats legering som är en standardlegering som används i nästan alla juvelerarbutiker i Europa). De har en ädelsten i form av en färglös (vit) safir. Titta på hur de ser ut:

 ring med vit safirer

 ring med 15 vit safirer

 ring med vit safir och 6 diamanter

 ring med vit natursafir

 ring med vit safir och topaser

Även om det är svårt att få tag på leukosafir, kan du enkelt bli ägare till en ring med denna ädelsten idag. Med sin fullkomlighet ligger den mycket nära diamant. Och det är den högsta uppskattningen bland juvelerare. En sådan present köps en gång i livet för hela livet. Låt din flickvän känna sig speciellt när hon får något speciellt.

Det handlar om oss, men kan vara intressant för dig


Vi har hjälpt vanliga människor att uttrycka sina ovanliga känslor med smycken i 16 år. Vi tror starkt att de alltid litar på oss eftersom vi tar hand om deras intressen som ingen annan gör. Vi samarbetar ständigt med strikt specialiserade leverentörer från hela världen. Det gör att vi får från dem endast de bästa ädelstenarna från världens svåråtkomliga hörn.

Det är inte lätt att bestämma exakt vad din partner behöver och du kan inte fråga henne direkt, eftersom hon då upptäcker dina avsikter. En stor del av vårt arbete går därför ut på att samtala med en man som vill köpa en ring. Vi tror att vår professionella rådgivning och hjälp bidrar till att göra din flickvän verkligt glad över ditt köp. En sådan tillvägagångssätt fungerar väl bra, eftersom det har gett oss fantastiska resultat i 16 år.

Du kan bli av med bekymmer om att köpa en förlovningsring om du följer denna enkla handlingsplan


Det sägs att “varans värde är lika med hur mycket arbete har lagts ned på den”. Manuell utvinning av safir tar många timmar ansträngande arbete djupt under jordytan. Kostnader och ansträngningar som läggs ned på sökandet och efterföljande tillverkning av ringar med ädelstenen är enorma. oerhört stora. Så hur kan du köpa (till ett mycket rimligt pris) en ring med en så sällsynt klenod som en färglös safir?

På nätet men alltid nära


Trots att vi säljer via Internet behöver du inte oroa dig, eftersom du alltid kan skriva till oss och prata med oss rakt på sak. Sakligt och trevligt. Vill du genast fråga om detaljer som du är intresserad av? Fråga då om alla detaljer. All vår kunskap och erfarenhet står till ditt förfogande.

P.S.: Skriv till oss och fråga om våra förlovningsringar med laukosafir (färglös safir). Du får två gratis tjänster på köpet. Fråga om dem och du blir trevligt överrskad.

 

Hjärtliga hälsningar
Tomasz Syty
Smyckesälskare och ägare av butiken
DiamondsCenter.se

Post comments (0)

Gratis frakt
Frakt fri från 7890 SEK
Snabb leverans
Leverans inom 24/48 timmar på vardagar
Säkra köp
Vår butik är SSL-krypterad
Vänliga stöd
Vi är alltid redo att hjälpa dig
Nyhetsbrev
Ange din e-postadress om du vill få information om nyheter och attraktiva erbjudanden.
up
| Copyright © 2003-2024 DiamondsCenter.pl | E-commerce & SEO by Cybersolus.com
Shop is in view mode
View full version of the site
Sklep internetowy Shoper.pl