0

Titan - vackert och hållbart

Titan är en grå metall som är känd för sin höga hållbarhet och resistens mot korrosion. Titanlegeringar används ofta inom flygindustrin och vid tillverkning av tandproteser och ortopediska apparater. Idag används det också för att göra unika smycken, såsom titanörhängen, hängen, ringar och vigselringar. Många par väljer att försegla sitt äktenskap med en silvergrå titanring.

Vigselringar i titan
Vigselringar i titan med 30 diamanter 0,30ct

Guld vs titan

Vigselringar ska göras av en metall som symboliserar känslan mellan makarna. Därför väljer de flesta par ädel, tidlös guld, oftast i en klassisk gult ton. Det är ett vackert material, inte bara för bröllopsringar. Men som allt annat kan det slitas ut med tiden och bli repat, avtorkat eller deformert. Vi måste därför vara särskilt försiktiga med dem och vid en olycka söka hjälp hos en juvelerare som kan reparera skadan. Titanringar är mycket mer hållbara, eftersom titan är en av världens hårdaste metaller. Intressant nog är den också extremt lätt, nästan halva vikten av stål. Ringar gjorda av titan har en annan fördel jämfört med guld – de är hypoallergiska, så vi kan bära dem hela tiden utan oro för hudirritationer eller allergiska reaktioner. Därför väljer människor som är allergiska mot guld ofta mycket fashionabla och originella vigselringar i titan.

Vigselringar i titan med 5 diamanter 0,17ct
Vigselringar i titan med 7 svarta diamanter 0,14ct

Original titanringar

Associerar du titan med en grå nyans och en rå form? Var noga med att bekanta dig med vårt utbud av titan-smycken, du kommer att upptäcka att den här metallen har många sidor. Om du inte är helt övertygad om dess stålfärg, kan du välja vigselringar som är en kombination av titan och guld i gult - modernitet och klassiker är en fantastisk kombination! Mångfalden av former, texturer och dekorationer kommer definitivt att överraska dig. En extremt elegant lösning är kombinationen av titan med subtila diamanter. Vitdiamanter kan ersättas med safir eller rubin. För dem som gillar okonventionella lösningar erbjuder vi en liten touch av rött guld, som kommer att framhäva smyckets originalitet.

Carre med safir. Förlovningsring / vigselring i titan och 14k guld
Vigselringar i titan och 14k gult guld

 

Titan i en klassisk version eller kanske något utmanande?

Du kommer säkert att hitta en modell som passar din smak och förväntningar. Bli förvånad över ringarna som kommer att vara hos dig för evigt som ett oövervinneligt symbol på evig kärlek.

Tag et kig på håndlavet titan bryllupsringe i industriel design.


Hjärtliga hälsningar
Tomasz Syty
Smyckesälskare och ägare av butiken
DiamondsCenter.se

 

Post comments (0)

Gratis frakt
Frakt fri från 7890 SEK
Snabb leverans
Leverans inom 24/48 timmar på vardagar
Säkra köp
Vår butik är SSL-krypterad
Vänliga stöd
Vi är alltid redo att hjälpa dig
Nyhetsbrev
Ange din e-postadress om du vill få information om nyheter och attraktiva erbjudanden.
up
| Copyright © 2003-2024 DiamondsCenter.pl | E-commerce & SEO by Cybersolus.com
Shop is in view mode
View full version of the site
Sklep internetowy Shoper.pl