En absolut nyhet på den svenska smyckesmarknaden är den vita safiren - leukosafir. Denna mycket sällsynta ädelsten är ett utmärkt val för en förlovningsring, som med sin perfektion framgångsrikt kan ersätta diamanten. Sedan länge har det sagts att safirer är gynnsamma för de förälskade och utlöser positiv energi. Så fall förälska dig i denna outgrundligt vackra, naturliga sten, som kommer från våra naturtillgångar och glimmande i tusentals färger.

Ring i 14k guld med med vit natursafir 0,22ct Ring i 14k guld med med vit natursafir 0,22ct
Pris: 4 776,32 kr -30% 3 342,11 kr
st
check more
  • erbjudande
  • Nyheter
Ring i 14k guld med med vit natursafir 0,38ct Ring i 14k guld med med vit natursafir 0,38ct
Pris: 6 472,63 kr -30% 4 526,32 kr
st
check more
  • erbjudande
  • Nyheter
  • Nyheter
  • Nyheter
  • Nyheter
  • Nyheter
  • Nyheter

Guldringar med naturlig, färgfri safir är ett utmärkt val för kunder som söker en elegant och hållbar symbol för kärleken. Vit safir, också kallad "leukosafir", anses vara en av de mest värderade ädelstenarna. Historien bakom vit safir är mycket rik och fylld av symbolik. På medeltiden bar kungar och prinsar safirer som symbol för makt och exceptionellhet. Den är också känd för att symbolisera obroken kärlek och lojalitet samt som en skyddande talisman mot ondska, vilket gör den till ett utmärkt val för din fästmö. Vit safir symboliserar inte bara renhet och oskuld, men också styrka. Dessa egenskaper bör vara en del av din fästmö, så det är viktigt att välja en ring med en sådan sten till henne. Inspirera din fästmö och visa henne hur mycket du älskar henne genom att välja den här unika stenen, vilket ytterligare understryker din fästmös unikhet. I vår samling, som vi ständigt utvecklar, är det säkert att du hittar något speciellt för din fästmö. Om du vill att ditt val ska vara inte bara vackert, utan också besitter den här talismanen, är en guldring med vit safir ett utmärkt val.
Under XXI-talet är ringar med vit safir oförändrat populära, och deras färg eller rättare sagt färglöshet gör dem förbluffande lika diamanten. Dessutom understryker den subtila inramningen den naturliga skönheten i stenen och gör hela mönstret minimalistiskt, enligt de senaste modetrenderna. I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av ringar med vit safir, från enkla och minimalistiska till mer utsmyckade och fineslipt. Våra ringar med vit safir är tillverkade av 14 karat guld, vilket garanterar inte bara en vacker utsikt, utan också hållbarhet och kvalitet under åren. Du kan också beställa inramningen i guld eller rosa guld. Detta är den perfekta kombinationen för en romantisk kärlekshistoria med din älskade. Vänta inte längre och ge din fästmö en present som kommer att bli en minnesvärdhet för resten av livet och alltid påminna er om kärleken som förbinds er.

Gratis frakt
Frakt fri från 7890 SEK
Snabb leverans
Leverans inom 24/48 timmar på vardagar
Säkra köp
Vår butik är SSL-krypterad
Vänliga stöd
Vi är alltid redo att hjälpa dig
up
| Copyright © 2003-2024 DiamondsCenter.pl | E-commerce & SEO by Cybersolus.com
Shop is in view mode
View full version of the site
Sklep internetowy Shoper.pl