Dagens produkt
Vigselringar i titan med 9 zirkonier Swarovski
Vigselringar i titan med 9 zirkonier Swarovski

3 478,26 kr

Regular price: 5 136,00 kr

Lowest price: 2 895,65 kr
Par
Vigselringar i titan med diamant 0,06ct
Vigselringar i titan med diamant 0,06ct

4 708,00 kr

Par
Vigselringar i titan med 3 zirkonier Swarovski
Vigselringar i titan med 3 zirkonier Swarovski

3 638,00 kr

Par
Ring i 14k guld, formad som ros med 7 zirkonier
Ring i 14k guld, formad som ros med 7 zirkonier

4 906,64 kr

st
Nyhetsbrev
Ange din e-postadress om du vill få information om nyheter och attraktiva erbjudanden.

Upptäck magin av smycken från "Svart Guld" - en kollektion som överraskar med en unik kombination av svart rodium, 14k vitt guld och ädelstenar. Våra förlovningsringar strålar av enastående elegans, vilket gör dig oförglömlig. Svarta safirer, diamanter eller cubic zirkonia, vävda i vitt guld rodierat i svart, skapar vackra smycken som frestar med originalitet och unik design. Låt ditt smycke berätta om din unika personlighet.

I smyckesvärlden leder jakten på unikhet ofta till upptäckten av extraordinära materialkombinationer. Kategorin "Svart Guld" är ett utmärkt exempel som kombinerar svarta safirer, diamanter och cubic zirkonia med vitt 14k guld, vilket får en unik look genom rodiumbehandling i svart. Denna förening av ädelstenar med en unik guldton skapar förlovningsringar som överraskar och förtrollar.

Svart rodium, en ädelmetall, är en substans med extraordinära egenskaper. När den appliceras galvaniskt på andra metaller, inklusive vitt guld, ger den en mörk färg som inte bara bibehåller glans utan också ger en unik karaktär. Detta är det perfekta valet för dem som vill uttrycka sin individualitet genom smycken.

Det bör dock noteras att den svarta rodiumberedningen, trots sin hårdhet, kan utsättas för slitage på platser med direkt kontakt med andra material. För många älskare av smycken med svart rodium är detta dock en naturlig utveckling och ett bevis på användning och bärning. Den nedre delen av ringens skena, den mest utsatta delen, kan visa tecken på slitage, vilket dock inte påverkar smyckets användbara egenskaper.

Unikheten hos smycken från "Svart Guld" ligger också i den sällsynthet som rodiumet självt innehar som en del av platina-gruppen. Detta ädelmetall, även om det är sällsynt, har erhållit erkännande för sina unika egenskaper. Dess användning i smycken handlar inte bara om estetik utan också om en gnutta exklusivitet.

Därför, om du söker smycken som inte bara lockar blicken utan också berättar historien om din originalitet, är kollektionen "Svart Guld" skapad för dig. Tillåt dig själv lyxen att bära unika förlovningsringar som strålar av magin från svart rodium och guld, och skapar unika konstverk som alltid kommer att vara nära ditt hjärta.

Gratis frakt
Frakt fri från 7890 SEK
Snabb leverans
Leverans inom 24/48 timmar på vardagar
Säkra köp
Vår butik är SSL-krypterad
Vänliga stöd
Vi är alltid redo att hjälpa dig
up
| Copyright © 2003-2024 DiamondsCenter.pl | E-commerce & SEO by Cybersolus.com
Shop is in view mode
View full version of the site
Sklep internetowy Shoper.pl