0

Blomstermönster i smycken

Naturen ger ständig inspiration till smyckesvärlden. Allt oftare används olika mönster förknippade med naturen för att skapa intressanta smycken som tilltalar även de mest krävande personerna. Det är ett tidlöst motiv som ser bra ut på örhängen, halsband och ringar. Plantmönster ser också fint ut på broscher eller armband. Välj ditt favoritmönster av smycken och pryd dem med blomsterornament, tack vare vilka du kommer se feminin och charmig ut. Älskar du det romantiska och känsliga? Vill du imponera på alla med din naivitet och subtilitet? Då är valet av individuella blommönster ett bra val för dig. Det kan vara en kedja med en ros som hänge eller örhängen i form av en sådan originalform. Ett sådant val fungerar både till arbete och vardagsbruk. Satsa på ädelstenar och de kommer ge din stil det där extra.

Gillar du att dina smycken ska vara uppseendeväckande, uttrycksfulla, lyxiga och lämpliga för speciella tillfällen? Då är ett rikt blomstermönster den bästa lösningen för dig. Istället för enskilda blommor, välj en bukett rosor som pryder halsbandet eller armbandet. Sådana smycken kommer att lägga till elegans till din stil på ett fint sätt.

 

Ring i 14k guld med diamant 0,10ct
Ring i 14k guld med 9 vit natursafirer 0,52ct

Guldörhängen med 2 rubiner 0,48ct och 4 diamanter 0,06ct

Eleganta diamanter för var och en av oss

Det sägs att varje kvinna älskar diamanter och att de är hennes bästa vän. Vad är sanningen? Dessa unika stenar framhäver skönheten hos var och en av oss, tillför elegans, stil och unikhet. De får oss att känna oss fantastiska. Det är svårt att hitta en bättre synonym för elegans än de charmiga diamanterna som kan ses på avstånd. Så om du är en kvinna som gillar lyx, höga klackar och chica klänningar, kommer smycken med diamanter att vara den bästa accessoaren för dig. Diamanter stjäl våra hjärtan av ytterligare en anledning. Detta är en sten som vi ofta väljer till förlovningsringar. Vi har mycket varma, positiva associationer till det. Vi förknippar det med kärlek, trohet och hängivenhet till en annan person. Utan tvekan förtjänar varje kvinna en sådan extraordinär gåva som kommer att avslöja hennes naturliga skönhet och charm.

 

Ring i 14k guld med diamant 0,16ct - F/VS
Ring i 14k guld med topas Swarovski 1ct och 4 diamanter 0,03ct
Ring i 14k guld, formad som ros med 7 diamanter 0,15ct

Smycken rakt från hjärtat

Älskar du symboliska smycken? En av de mest grundläggande designerna inom smycken är hjärtat. Det har en unik betydelse, passar till alla tillfällen och går aldrig ur mode. Du kan bära sådana charmiga smycken själv eller ge dem till någon mycket när och kär. Själva hjärtats motiv uttrycker kärlek och hängivenhet. Om du är en mycket känslig person, som lätt blir fäst vid platser eller människor, så är ett sådant mönster säkert en perfekt talisman för dig, som kommer att följa dig varje dag.

 

Hjärtliga hälsningar
Tomasz Syty
Smyckesälskare och ägare av butiken
DiamondsCenter.se

Post comments (0)

Gratis frakt
Frakt fri från 7890 SEK
Snabb leverans
Leverans inom 24/48 timmar på vardagar
Säkra köp
Vår butik är SSL-krypterad
Vänliga stöd
Vi är alltid redo att hjälpa dig
Nyhetsbrev
Ange din e-postadress om du vill få information om nyheter och attraktiva erbjudanden.
up
| Copyright © 2003-2024 DiamondsCenter.pl | E-commerce & SEO by Cybersolus.com
Shop is in view mode
View full version of the site
Sklep internetowy Shoper.pl