Dagens produkt
Vigselringar i titan med 9 zirkonier Swarovski
Vigselringar i titan med 9 zirkonier Swarovski

2 628,95 kr

Regular price: 4 357,89 kr

Lowest price: 2 628,95 kr
Par
Vigselringar i titan med 5 zirkonier Swarovski
Vigselringar i titan med 5 zirkonier Swarovski

2 365,79 kr

Regular price: 3 631,58 kr

Lowest price: 2 365,79 kr
Par
Ring i 14k guld med zirkonia
Ring i 14k guld med zirkonia

6 126,11 kr

st
Nyhetsbrev
Ange din e-postadress om du vill få information om nyheter och attraktiva erbjudanden.

Ring i 14k guld med diamant 0,16ct - F/VS

02022-1d.jpg
  • erbjudande
  • Nyheter
Tillgänglighet: tillgänglig på beställning
Frakta din beställning: inom 14 vardagar
Pris: 7 339,47 kr 10 526,32 kr -30% 7339.47
Lägsta priset från 30 dagar innan nedsättning: 7 339,47 kr Om produkten säljs för mindre än 30 dagar visas den lägsta priset sedan produkten började säljas.
quantity st
Lägg till i förvaringen
* - Obligatoriska fält
Betyg: 5
Tillverkare: -
Produktkod: 02022-2

Beskrivning

Letar du efter ett unikt uttryck för kärlek? Upptäck vår extraordinära ring från Perfection-kollektionen. Det här är ingen vanlig ring, det är ett verkligt konstverk skapat med passion och omsorg om varje detalj, redo att uttrycka dina känslor på det vackraste sättet.

Varför ska du välja vår Perfection-ring?

Utmärkt Kvalitet: Vår ring är tillverkad av högsta kvalitet 14-karats guld, vilket garanterar hållbarhet och en unik glans. Detta är dock bara början...

Enastående Diamant: Centrum för detta mästerverk är en diamant med en vikt av 0,16 ct. Detta är ingen vanlig sten. Det är en sten med en enastående renhet och bättre färg än de flesta som finns på marknaden. Varför nöja dig med det alla andra har när du kan äga något riktigt speciellt?

Unik Design: Vår ring är inte bara smycken. Det är ett uttryck för dina känslor. Vår design är perfekt anpassad för att betona varje aspekt av stenen. Det här är inte bara en ring. Det är ett verkligt konstverk som du kommer vara stolt att bära på din finger.

Ditt Val, Din Historia: Du har full kontroll över ditt val. Du kan välja vilken färg på guldet du vill ha, storleken och även lägga till en personlig gravyr - och vi kommer att göra det åt dig helt gratis! Lägg till din personliga touch för att göra den här ringen ännu mer unik.

Kvalitetsgaranti: Våra produkter är inte bara vackra, de är också hållbara. Varje ring kontrolleras noggrant och märks av Guldprovningscentralen för att bekräfta dess äkthet och kvalitet.

Men det är inte allt!

Äkthetscertifikat: Vi levererar varje ring med ett äkthetscertifikat utfärdat av vår gemmolog, så att du kan vara helt säker på guldkvaliteten och de använda stenarna.

Problemfri Storleksbyte: Om den beställda storleken visar sig vara fel, behöver du inte oroa dig! Vi kommer att byta den till rätt storlek, helt kostnadsfritt.

2 års Garanti: Vi erbjuder 2 års garanti på vår produkt, eftersom vi är övertygade om dess kvalitet.

Elegant Förpackning: Din Perfection-ring kommer att levereras i en vacker förpackning som understryker dess extraordinära natur.

Attraktiv Gåva: Det här är inte bara ett köp, det är en unik upplevelse. Därför inkluderar vi en överraskning med varje beställning.

Vi bryr oss om världen: För oss är inte bara estetik viktigt, utan även etik. Diamanterna i våra produkter kommer inte från länder som är involverade i väpnade konflikter eller kränker mänskliga rättigheter. Ditt val har betydelse.

100% Nöjdhet: Vi är övertygade om att köpet av en Perfection-ring kommer att vara det bästa beslut du någonsin har tagit. Vi garanterar 100% nöjdhet med ditt köp. Ge oss chansen att göra din speciella dag ännu mer oförglömlig. Välj Perfection. Välj Kärlek.

Tekniska data

Metall: Gult och vitt guld 14k, finhet 3 (0,585)
Finish: blank
Huvudstenen: Diamant - 1st
Huvudstenens vikt: 0,16ct
Färg: F
Klarhet: VS
Slipform: Rund (briljant)
Infattningens bredd: 4,5mm
Infattningens höjd: 3,9mm
Skenans bredd från sidan: 2,3mm
Skenans bredd nedan: 2,2mm
Produktvikt: ~ 2g (beroende av storlek)
Information: Produkt på individuell beställning, Ingen returmöjlighet.

Omdömen om produkten (0)

Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.

Gratis frakt
Frakt fri från 7890 SEK
Snabb leverans
Leverans inom 24/48 timmar på vardagar
Säkra köp
Vår butik är SSL-krypterad
Vänliga stöd
Vi är alltid redo att hjälpa dig
up
| Copyright © 2003-2023 DiamondsCenter.pl | E-commerce & SEO by Cybersolus.com
Shop is in view mode
View full version of the site
Sklep internetowy Shoper.pl